Gönül Yazar’ın kaburgaları kırıldı!

Evinde banyoda düşen ünlü sanatçı Gönül Yazar'ın kaburgaları kırıldı. Usta ismin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Yaşam Yayın: 26 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.07.2021 11:30:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1426 okunma
Google News

Türk Sanat Müziğinin ve Türk Sinemasının "Taş Bebek" lakaplı usta ismi Gönül Yazar, evinde geçirdiği kaza sonucu kaburgaları kırıldı. Yazar'ın sosyal medya hesabından bir yakını tarafından yapılan açıklamada, hastanede tedavi gördüğü açıklandı.

Gönül Yazar, evinde geçirdiği kaza sonrası şu açıklamayı yaptı;

"Kendi evimin banyosunda düştüm. Elimde tepsi vardı ve banyoya bir şey almak için girdiğimde ayağım kaydı ve çok kötü bir şekilde düştüm. O anda yanımda köpeğim Gizmo'dan başka hiç kimse yoktu. Banyo hemen yatak odamın yanında olduğundan, acılar içinde bağıra bağıra, yerde sürünerek yatak odama gittim. Telefonla yakınlarıma haber verdim ve hastaneye kaldırdılar. Kaburgalarım kırılmış. İç kanama olabilir diye 2 gün hastanede yattım. Kırılan kaburgalarım neredeyse akciğere batmak üzereymiş, çok şükür öyle bir sorun olmadı. Ancak şimdi sırtım da çok ağrı var ve yarın tekrar hastaneye gidiyorum. Bana dua edin."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.