Göbeklitepe desteğine Şanlıurfa'dan övgü geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılının Göbeklitepe Yılı ilan edilmesine ardından bir destek de Bursa'da geldi.

Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 13:26:32
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
994 okunma
Google News

Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Adem Yıldırım tarafından geliştirilen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın da paydaş olduğu Göbeklitepe'nin tanıtımına yönelik  proje kapsamında Göbeklitepe'ye yapılan gezi Şanlıurfa kamuoyunda büyük ilgi gördü.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  makamında kabul ettiği  Gürsu Belediye Başkanı Başkan Mustafa Işık ve Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Adem Yıldırım ile akademisyen ve gazetecilere teşekkür ederken, yörenin iş adamları tarafından  Başkan Işık ve  Yıldırım'a teşekkür plaketi takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.