Gizlice doğum yapan 14 yaşındaki kızın bebeği, derin dondurucuda bulundu

Rusya'da hamile olduğunu ailesinden saklayan 14 yaşındaki kız çocuğu, odasında doğurduğu bebeği derin dondurucuya attı. Ailesinden korktuğu için hamileliğini gizleyen kız, ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldığı esnada gerçekleri itiraf etti. Genç kızın itirafıyla harekete geçen ekipler, bebeğin cansız bedenini derin dondurucuda buldu.

Dünya Yayın: 31 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 31.10.2020 10:57:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1108 okunma
Google News

Rusya'da hamile olduğunu ailesine söylemekten korkan genç kız, bebeği odasında tek başına gizlice doğurdu. 14 yaşındaki kız, doğumun ardından bebeğini dondurucuya koydu. Yeni doğum yapan kız, ağrıları nedeniyle doktora gönderilince ağrılarının nedeninin doğumdan kaynaklı olduğunu itiraf etti. Evde yapılan incelemede dondurucudaki bebeğin öldüğü tespit edilirken kız hakkında soruşturma başlatıldı.

 

AİLENİN HABERİ YOKTU

 

Independent Türkçe'nin haberine göre, Rus devlet medyası olayın, gencin ailesiyle yaşadığı Rusya'nın Novosibirsk bölgesindeki Verkh-Tula köyünde meydana geldiğini bildirdi. Çocuk hakları avukatı Nadezhda Boltenko, TASS'a ailede hiç kimsenin kızın hamileliğinden haberi olmadığını söylerken şu ifadeleri kullandı:

 

''BEBEK DERİN DONDURUCUDA''

 

"Kız öğrencinin annesi, gece kızın karnı ağrıdığı için doktoru aramış ve kızının apandisit olduğunu düşünmüş. Sağlık görevlisi geldiğindeyse kız, ona doğum yaptığını ve bebeği dondurucuya koyduğunu söylemiş. Daha sonra sağlık görevlisi polise haber vermiş ve kız çocuğu hastaneye kaldırılmış."

 

BEBEĞİ KURTARMADA GEÇ KALDILAR

 

Yerel basında çıkan haberlere göre polis, kız çocuğunun, bebeği dondurucuya koymadan önce gece gizlice doğum yaptığına çünkü ebeveynlerine hamile olduğunu söylemekten korktuğuna inanıyor. Yetkililer eve vardığında birkaç saattir dondurucuda bulunan bebeği kurtarmak için çok geç kaldı. Rusya Soruşturma Komitesi'nin bölge departmanında görevli memur Anastasia Kuleshova, TASS'a, bebeğin ölümüyle ilgili tüm ayrıntılara yönelik bir soruşturma başlatıldığını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.