Genç kızın taciz iddiası sonu oldu! Doktoru tarafından öldürüldü

16 yaşındaki genç kız, sosyal medyada hızla yayılan cinsel saldırı iddialarının ardından 32 yaşındaki doktor tarafından yatağında defalarca bıçaklanarak katledildi.

Dünya Yayın: 29 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 29.11.2019 09:12:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1948 okunma
Google News

16 yaşındaki genç kız, annesi tarafından boynu boyunca kulağını ve atardamarını kesen 11 santimlik bir yara başta olmak üzere çok sayıda yara nedeniyle hayatını kaybetmiş şekilde bulundu.

 

32 yaşındaki doktorun kendisine gönderdiği mesajların ekran görüntüsünü alarak bunları sosyal medyada yayınlayan ve cinsel saldırı iddialarını paylaşan genç kız, bir kaç saat sonra öldürüldü.

 

 

Emniyet güçlerinin hızlı araştırmasının ardından gözaltına alınan doktor, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yeni Zelanda'nın Dunedin kentinde yaşanan olayda 16 yaşındaki Amber-Rose Rush'ın 32 yaşındaki doktor Venod Skantha tarafından hunharca katledildiği anlaşıldı.

 

 

Skantha'nın sosyal medyadaki iddiaları görmesinin ardından genç kızın evine gitti ve kendi odasında defalarca bıçaklayarak katletti. Genç kızın yaklaşık 30 dakika içinde öldüğü belirlenirken katilin bu süre boyunca kızın başında beklediği ifade edildi.

 

Amber-Rose'un arkadaşları mahkemeye doktorun "hayran olduğunu" söyledi ve Yeni Zelanda Herald'a göre genç insanlarla sosyalleşmeye başlayan ağır bir müptelaydı. İddialara göre doktor cinsel ilişki için hayat kadınlarına yüksek paralar ödedi.

 

Amber-Rose'un yayınladığı ekran görüntülerine göre, hastanede sarhoş olarak çalışıyordu ve bazı insanların uyuşturucu ilaçlar almasına olanak sağlıyordu. Skantha Mart ayında mahkum edilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.