Genç kızın Erdoğan ve Bahçeli ile çektiği selfie sosyal medyada gündem oldu

Genç bir kızın Ayasofya-i Kebir Camii'de kıldıkları Cuma namazı sonrasında Fatih'te bir kahveciye uğrayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli ile selfie çektiği selfie sosyal medyayı salladı.

Yayın: 25 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.07.2020 09:44:23
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
921 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya-i Kebir Camii'de kıldıkları Cuma namazı sonrasında Fatih'te bir kahveciye uğradı. Mekana girenler karşılarında iki lideri görünce şaşırırken Erdoğan ve Bahçeli bir masaya oturarak çevredekileri selamladı.

 

GENÇ KIZIN ÇEKTİĞİ ÇEKTİĞİ KARE GÜNDEM OLDU

 

Buraya kadar her şey normal... Ancak mekanda o esnada oturan bir genç kızın arka plana Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'yi alarak çektiği selfie kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Fotoğrafı görenler "Erdoğan ve Bahçeli ile soğuk latte keyfi" şeklinde espriler yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.