Genç kızı vahşice öldürdü sonra parka gidip uyudu!

Aydın'ın Didim ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan Yağmur Tayhan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Boş bir arazide bulunan Tayhan'ın bedeninde çok sayıda bıçak darbesi olduğu öğrenilirken vahşi cinayeti işleyen şahsın komşuları olduğu bilgisine ulaşıldı.

Asayiş Yayın: 27 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 27.07.2021 16:51:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2792 okunma
Google News

Didim'de yaşayan Yağmur Tayhan geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde ailesiyle birlikte gittiği bir düğünden çarşıda işi olduğunu söyleyerek ayrıldı. Kızlarından bir daha haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

 

 

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine polis ekipleri genç kız için arama çalışması başlattı. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, ilçedeki boş bir arsada genç bir kıza ait ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan incelemede cesedin 2 gün önce kaybolan genç kıza ait olduğu ve vücudunda kesici alet izlerinin bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri genç kızın bıçaklanarak öldürüldükten sonra arsaya bırakıldığı üzerine çalışma başlattı.

 

Genç kızın katili, babasının iş yeri komşusu çıktı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATİL, KENDİ EVİNİN TERASINDA GENÇ KIZI ÖLDÜRMÜŞ

Edinilen bilgiye göre, genç kızın babasının iş yeri komşusu N.C., 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ı ikna ederek evlerinin terasına götürdü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu N.C., kendi evinin terasında genç kızı bıçaklayarak öldürdü. Genç kızı bıçaklayıp öldürdükten sonra çarşafa saran N.C., kendi evinin yanındaki arsaya genç kızın cansız bedenini bırakarak olay yerinden ayrıldı.

Genç kızın katili, babasının iş yeri komşusu çıktı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARKTA  UYURKEN YAKALANDI

Polis ekipleri yaptıkları inceleme ve araştırmalarda genç kızın katilinin apartman komşuları N.C. olduğunu tespit etti. Genç kızı öldüren N.C. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa süre içerisinde bir parkta uyurken yakalanıp gözaltına aldı. Genç kızı acımasızca öldüren N.C.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.