Genç kadının güzellik hayali kabusa döndü! Meme uçları...

Ülkesinden binlerce kilometre uçup karın gerdirme ve popo kaldırma için bıçak altına yattı, 10 bin dolar ödediği hastanede göğüs uçlarının yok olduğunu gördü.

Dünya Yayın: 29 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 29.11.2019 11:48:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1406 okunma
Google News

ABD Florida'da yaşayan Lyndsay Colosimo, karın gerdirme ve popo kaldırma ameliyatı için Mayıs ayında Kolombiya'ya uçtu.

 

38 yaşındaki kadın bıçak altına yatmadan önce doktorlara 10 bin dolar ödeme yaptı, ameliyat beş buçuk saat sürdü. Ameliyat bittiğinde iyi hissetmiyordu ve etrafında hiç doktor yoktu.

 

Sonraki birkaç günde ameliyat bölgesinin kararmaya ve çürümeye başladığını fark etti. İlk başta kanın kuruduğunu düşündü.

 

Ancak göğüs uçlarının da kararmaya başladığını fark edince yeniden ameliyata alındı. Çürümeye çare bulamayan doktorlar, kadını 20 günde 12 kez ameliyat etti.

 

Artık derisi açılmaya ve enfeksiyon üretmeye başlamıştı. Bu süreçte midesinden taşan sıvıların karnına doğru aktığını da gördü.

 

ABD'ye döndüğünde ise doğruca hastaneye gitti ve göğüslerinde E.coli enfeksiyonu tespit edildi. Midesi için de yeniden ameliyat gerekiyordu.

 

20 Kasım'da hastaneden taburcu olan kadının borcu ise, yaklaşık 31 bin dolardı. İnternette kendisi için yardım kampanyası başlatan kadın, enfeksiyonun neredeyse hayatına mal olacağını söylüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.