Genç kadın, sevgilisinin Facebook'taki mesajını görünce canına kıydı

27 yaşındaki kadın, erkek arkadaşının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yorumları hazmedemeyince kendini asarak yaşamına son verdi.

Dünya Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 14:21:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3054 okunma
Google News

İngiltere Wolverhampton’da yaşayan 27 yaşındaki Emily Evans, sevgilisiyle yaşadığı küçük tartışmanın ardından canına kıydı. Sosyal medya hesabından evlilikle ilgili bir paylaşım yapan genç kadın, sevgilisi Steven Davis kendisiyle dalga geçen bir yorum yapınca hazmedemedi.

 

Bir araya geldiklerinde aralarında tartışma yaşayan ikili ayrıldıktan sonra genç kadın evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Bekar bir anne olan Evans'tan geriye küçük bebeği kaldı. Sevgilisinin Facebook hesabı üzerinden gönderdiği nahoş mesajlar psikolojik bunalımdaki annenin sonu oldu.

 

Çift, Facebook gönderileri üzerinde yaşanan tartışmanın ardından evlerine gitti. Davis, bir süre sonra dışarı çıktı, genç kadın ise evde kaldı. Akşam eve döndüğünde anahtarıyla kapıyı açan adam yatak odalarında sevgilisinin kendisini astığını görünce sağlık görevlilerine haber verdi.

 

Genç kadının saatler önce öldüğü anlaşılırken, asla sevgilisini kırmak istemediğini ifade eden Davis, "Her zaman mutluyduk. Mayıs 2018'den bu yana beraberiz. Arada tartışmalarımız oldu ancak her çiftin yaşadığı sıradan sorunlardı. Nişanlanmak için plan yapmaya başlamıştık" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.