Genç kadın, selfie çekmek için çıktığı uçurumdan düşerek can verdi

Amerika'dan Avustralya'ya taşınan 21 yaşındaki model Madalyn Davis, selfie çekmek için çıktığı Diamond Bay uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.

Dünya Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 10:03:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2182 okunma
Google News

21 yaşındaki Madalyn Davis, yeni bir hayata başlamayı planlayarak geçen yıl Lincoln'den Avustralya'ya taşınmıştı. Genç modelin, cumartesi gecesi Vaucluse'de arkadaşlarıyla bir partide olduğu belirtildi. Polis daha sonra, saat 6: 30'da yedi arkadaşıyla yakındaki Diamond Bay uçurumlarına gittiğini söyledi.

 

Genç modelin güneşin doğuşunu izlemek içim tırmandığı çit ise sonu oldu. Madalyn'in düşmeden önce güneşin doğuşunu izlemek için uçurumun kenarında bir çitin üzerine tırmandığı düşünülüyor.

 

 

Yerel medya, tehlikeli bölgenin Instagram için fotoğraf çekmeye gelen gezginler tarafından popüler olduğunu bildirdi.6
Ailesi ve arkadaşları tarafından "Melek" olarak adlandırılan Madalyn'in ailesi, sosyal medyasından hiçbir paylaşım yapmadı. Ancak son paylaşımını 4 gün önce yapan Madalyn'in Instagram hesabına baş sağlığı mesajları gelmeye devam etti.

 

"Bu Maddie'nin başına nasıl geldi anlamıyorum. En son birbirimizi üç yıl önce gördük ve şimdi sen gittin. Kasabada kıkırdadığımız zamanları asla unutmayacağım. Seni sonsuza kadar özleyeceğim melek" gibi yorumlar gelmeye başladı.

 

Madalyn, Avustalya'da kalabilmek için 50 dolara kirpik yapıyor ve modellik üzerine çalışıyordu. Madalyn'in annesi Rebecca Smith'in, olaydan saatler önce arkadaşlarına Madalyn'i bulmasına yardım etmeleri için adeta yalvardığı öğrenildi.

 

Yetkililerden yapılan açıklamada, sabah saat 6:30 civarında bir acil durum telefonu geldi ve birinin uçurumdan düştüğü söylendi. Hemen arama kurtarma çalışması başlatan ekip, saat 10:30 civarında genç kadının cansız bedenine ulaştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.