Genç kadın, küçük çocuğu sapığın elinden böyle kurtardı

Meksika'da cinsel istismara uğramak üzereyken çığlık atan küçük çocuğun yardımına genç bir kadın koştu. Sapığı yakalayıp ellerini bağlamayı başaran kadın şahsın yakalanmasını sağladı.

Dünya Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 14:32:03
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1344 okunma
Google News

Meksika'nın Hidalgo eyaletine bağlı Huejutla'da ilginç bir olay yaşandı. Genç bir kadın, küçük bir çocuğu cinsel saldırıda bulunan sapığı yakalamayı başardı.

 

SAPIĞIN ELLERİNİ ARKADAN BAĞLADI

 

Adının Esmeralda Salazar olduğu öğrenilen kadın, çocuğun yardım çığlıklarını duymayı başardı ve derhal yardımına koştu. Adamı etkisiz hale getirmeyi başaran kadın, sapığın ellerini arkadan bağlamayı başardı.

 

YETKİLİLERİ BEKLEDİ

 

Çocuğu kurtarmak için kendi hayatını da riske atan kahraman kadın, diziyle adamın sırtına bastırarak, tecavüzcüyü teslim etmek üzere yetkililerin olay yerine gelişini bekledi.

 

Çocuğun cinsel tacize uğradığı belirtilirken, sağlı kontrollerinin yapılması için hastaneye sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tecavüzcüyü tutuklayarak karakola götürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.