Genç kadın kendi evinde çıplak dolaştığı için gözaltına alındı!

ABD'den Tilli Buchanan isimli kadın, evinde sıcaklayınca üvey çocuklarını umursamayıp üstsüz dolaşmaya başladığı için gözaltına alındı.

Dünya Yayın: 07 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2019 08:24:46
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1213 okunma
Google News

ABD Utah'da yaşayan 27 yaşındaki Tilli Buchanan, West Valley City'deki evlerinde, üç çocuğunun önünde üstünü çıkardığı için tutuklandı.
 

Gözaltına alınmasının gerçek nedeni şuydu ki; Tilli Buchanan bu eylemi eşinin üvey çocukları önünde yaptı. Şikayeti yapan ise Buchanan'ın kocasının eski eşi.

 

Üvey çocuklar böyle bir görüntüyle karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Buchanan ise çocuklara yönelip babalarının da üstsüz olduğunu ve arasında bir fark olmadığı için çocuklara utanmamaları gerektiğini söyledi.

 

Fakat üvey çocukları, annelerinin evine gidince bu yaşadıklarını anlattı. Duydukları karşısında şaşkına dönen kadın, Buchanan hakkında suç duyurusunda bulundu. Buchanan, çocuklara cinsiyetçiliği öğretmeye çalıştığını söyledi.

 

Yaşananları duyduktan sonra şikayetçi olan çocukların annesi, "Çocuklarımın yanında alkollü ve çıplak bir şekilde dolaşması çok rahatsız edici. Şikayetçi oldum" dedi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.