Genç kadın 'çok kilolusun' deyip terk edilince, intikamı acı oldu!

108 kiloya ulaşınca sevgilisi tarafından "çok kilolusun" diyerek terk edilen 26 yaşındaki İngiliz kadın, intikam almaya karar verdi ve zayıflayıp güzellik kraliçesi oldu.

Dünya Yayın: 26 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.02.2020 15:30:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1516 okunma
Google News

108 kiloya ulaşınca sevgilisi tarafından terk edilen 26 yaşındaki İngiliz kadın, zayıflayıp intikam almaya karar verdi. Pizza ve hamburger gibi bol kalorili gıdalar yerine yumurta, salata, balık ve tavuk yiyen Atkin, egzersiz de yapmaya başladı.

 

 

Jen Atkin, sağlıklı beslenme ve egzersizler sayesinde 2 yılda 50 kilo vermeyi başardı. 58 kiloya düştükten sonra öyle bir karar aldı ki bu herkesin ağzını açık bıraktı.Atkin, 2018 yılında katıldığı güzellik yarışması Miss England'da ikinci oldu.

 

 

21 Şubat'ta düzenlenen Miss Great Britain yarışmasına katılan İngiliz kadın, güzellik kraliçesi seçildi. Ülkesini 'Turizm Güzeli' yarışmasında temsil edecek Jen Atkin, "4-5 yıl önce güzellik kraliçesi seçileceğimi söyleseler inanmazdım. Çok çalışmak gerçekten işe yarıyor" ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenli olarak yürüyüş yapan ve spor salonunda saatler geçiren Atkin, "Kesinlikle inanılmaz hissettirdi. Ayın üzerinde gibiyim" dedi.

 

 

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken genç güzel, "İlk ciddi ilişkimin bozulmasından sonra başka biriyle tanışamayacağım korkusu, kilo vermek için ilham oldu" şeklinde konuştu.

 

 

Kalori saymadığını vurgulayan İngiliz kadın, her gün ne yediğine dikkat ettiğini söyledi. Seneler önce erkek arkadaşından intikam için zayıflamaya karar veren Jen Atkin, şimdi rüya gibi ilişki yaşadığı sevgilisiyle dünyaevine girdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.