Genç çiftin büyük umutlarla aldıkları otomobil, kendilerine mezar oldu

Adana'da genç çiftin büyük umutlarla aldığı yeni otomobil, karı kocaya mezar oldu. Cesur çifti, Ceyhan-Yumurtalık Karayolu'nda tırın altına giren otomobilden sağ çıkamadı.

Asayiş Yayın: 09 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 09.06.2020 08:54:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1434 okunma
Google News

Adana'nın Ceyhan ilçesinde bir gün önce yeni aldıkları otomobil ile gezmeye çıkan Çağrı (32) ve eşi Gizem Cesur, otomobilin tırın altına girerek olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

 

Kaza, gece saatlerinde Ceyhan- Yumurtalık Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yumurtalık'tan Ceyhan'a istikametine seyir halindeki Çağrı Cesuryönetimindeki 59 AAV 341 plakalı otomobil, Tarsus - Adana - Gaziantep (TAG) Otoyolu bağlantı kavşağından ana yola çıkan Rauf K.'nın kullandığı 77 AZ 636 plakalı tırın altına girdi.

 

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

 

Olayı gören çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri kaza yerinde çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri de araçta sıkışan çifti çıkartmak için çaba sarf etti. Uzun süren çaba sonunda çıkartılan çiftin öldüğü belirlenirken, tır sürücüsü Rauf K. ise gözaltına alındı.

 

CANSIZ BEDENLERİ OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP'TA

 

Hayatını kaybeden genç çiftin cansız bedenleri, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.