Gemlik zabıtası fiyatları karşılaştırıyor

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki süpermarketlerde denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Yayın: 28 Aralık 2021 - Salı - Güncelleme: 28.12.2021 13:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
858 okunma
Google News

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın talimatıyla yaklaşık bir ay önce süpermarketlerdeki ürünlerin raf fiyatlarını kayıt altına alan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bugünlerde gerçekleştirdikleri denetimde fiyatları karşılaştırdı.

Bazı marketlerde ürün fiyatlarının sabit kaldığı bazı marketlerde ise ürün fiyatlarında yüzde yüze varan artışlar gözlemlendi. Artışlar hakkında rapor tutularak İl Ticaret Müdürlüğü’nün ilgili birimlerine gönderildi.

Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Ferhat Geyik, vatandaşlardan ürün ile raf ve kasa fiyatları arasındaki farklar konusunda çok sayıda şikâyet aldıklarını belirterek, "Bizlerde bugün yaptığımız denetimde bazı ürünlerin bir ay önceki fiyatıyla bugünkü fiyatları arasında indirimler yapıldığını, bazı ürünlerin ise zamlandığını gözlemledik. Bu aradaki fiyat farklarını tutanak altına alarak Bursa Ticaret İl Müdürlüğümüze göndereceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.