Gemlik'te öğretmenler için kahvaltı

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Gününde emekli öğretmenler için kahvaltı programı düzenledi.

Yayın: 24 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.11.2021 15:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
564 okunma
Google News

Emekli öğretmenler için düzenlenen kahvaltı programına, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, CHP Meclis Üyeleri katıldı. 

Kahvaltı programında konuşan Baikan Sertaslan, "Sizden öğrendiğimi aktarmaya çalışıyorum iyiyi de kötüyüde. Her şeyi sizden gördüm. Öğretmenlik en kutsal mesleklerden biri" diyerek son günlerde ülke ekonomisinin giderek kötüleştiğini ve yoksulluk düzeyinin arttığını söyledi. 

Konuşmasına Yazar Fakir Bayburt'un "Öğretmen yalvarmaz, öğretmen boyun eğmez, öğretmen el öpmez, öğretmen ders verir" sözleriyle başlayan Gemlik CHP İlçe Başkanı Şükrü Aksu, "Başta başöğretmenimiz  Mustafa Kemal Atatürk ve Hasan Ali Yücel'i, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve minetle anıyoruz. Ülkemiz çok zor dönemden geçiyor, Ağır bir ekonomik krizle karşı karşıyayız. Yükselen dolar değil, euro değil aslında türk paramız değer kaybediyor. Toplumumuz yoksullaşıyor" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.