Gemlik Belediyesi’nden kurumlara dezenfeksiyon desteği

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı önemli tedbirler alan Gemlik Belediyesi, sokak yıkama, kurum ve kuruluşları dezenfekte etme, park ve bahçelerde dezenfekte ve temizlik ile yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine sosyal destek çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Yayın: 31 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 31.03.2020 15:24:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
705 okunma
Google News

Belediye, tonlarca litre dezenfeksiyon malzemesini kamu kurumlarına ulaştırmaya başladı. Bu kapsamda Gemlik Devlet Hastanesi’ne 500 litre, Gemlik Emniyet Müdürlüğü’ne 60 litre başta olmak üzere pek çok kamu kurumuna dezenfeksiyon etkili temizlik sıvısı temin edildi. Gemlik Belediyesi toplamda 6 buçuk ton temizlik sıvısını kurumlara ulaştırdı.

 

Başkan Sertaslan: “Zorlukları hep birlikte aşacağız.”

 

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, son dönemde Gemlik’te temizlik konusunda yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Gemlik’te daha önce gerçekleşmemiş bir yoğunlukta temizlik ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ana caddelerden ara sokaklara kadar tüm yollarımız sırayla yıkanıyor, temizleniyor. Kamu kurumlarımız, okullarımız dezenfekte ediliyor, muhtarlıklarımıza dezenfekte sıvıları, maskeler gönderiyoruz. Sağlık kontrolleri gerçekleştiriyoruz. Bu zor günlerde ihtiyaç duyulan temizlik sıvılarını kamu kurumlarımıza da temin ediyoruz. Şimdiye dek altı tondan fazla malzemeyi kurumlara gönderdik. Destek çalışmalarımız aralıksız sürecek. Gemliklilerin de desteği ile bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.