Geline nikah günü büyük şok! Aldatıldığını öğrendi

Nijerya'da bir gelin, nikah töreni için kiliseye gittikleri sırada nedimesi olan en yakın arkadaşı ile nişanlısının birlikte olduğunu öğrendi. Hayatının şokunu yaşayan kadın, kiliseye girmeyip nikahı iptal etti.

Yayın: 15 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 15.10.2020 10:15:34
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
792 okunma
Google News

Davetlilerden bazıları gelini ikna etmeye çalıştılarsa da gelin ikna olmadı. Damat gelinin arkasından gidip "Bunu açıklayabilirim" dese de buna rağmen gelin, damada "Bana dokunma" diye bağırıp oradan uzaklaştı.

 

İKNA ÇALIŞMALARI DA BİR İŞE YARAMADI

 

Damat tarafından olduğu belirtilen sarı elbiseli bir kadın da gelinin peşinden gidip ikna etmeye çalıştı ama aşırı sinirli olan gelin kadını itekleyerek yere düşürdü. Nikah töreni için kilisede bulunan davetliler, gelen sesler üzerine dışarı çıktılar. Bazı davetliler de gelini ikna etmek için uzun süre uğraşsalar da başarılı olamadılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.