Gelin-görümce krizi büyüyor! Yengesine fena patladı

PSG forması giyen Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi, yengesi Wanda Nara ile tartışmaya devam ediyor. Survivor'da yaşadığı ilişkilerle çok konuşulan Ivana, yengesinin eleştirilerine sert çıktı.

Yaşam Yayın: 17 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 17.06.2020 12:35:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1319 okunma
Google News

Ivana Icardi, katıldığı Survivor programında babası Juan'ın hem kendisine hem de abisi Icardi'ye kötü davrandığını iddia etmişti.
 

Wanda Nara ise görümcesinin ortaya attığı bu iddiaya, "Mauro'nun babasına adaletsiz bir şekilde davranılıyor. Karantina boyunca beraberdik ve bahçeden marul toplamak da dahil birçok iş yaptı. Çocuklara derslerinde yardım etti. O harika bir büyükbaba."
 

"Ivana'nın yaptığı her şey, medyanın girdabına düşmekten başka bir şey değil. Bu durum, sizde sürekli bir şeyler söyleme isteği oluşturur" şeklinde yanıt vermişti.
 

Wanda Nara'nın bu açıklamalarına Ivana Icardi'den yanıt gecikmedi. İtalya'da bir televizyon programına katılan Ivana, yengesi Nara'yı eleştirdi.

 

Ivana, "Ben televizyona çıkıp her konuştuğumda Wanda sinirleniyor" diyen Icardi, "Çünkü orada olmamı istemiyor. Bu söylediklerim, benim hayatımla ilgili bir hikaye. O hiçbir şey bilmiyor. Bilmediği şeyler hakkında konuşmamalı. Benim bunları söylemem için Mauro'dan izin almam gerekmiyor" şeklinde konuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.