Gece yarısı korkunç kaza! Otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti

Kayseri'de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada, motosikletteki 2 kişi feci şekilde can verdi. Polis ve jandarma kaza yerinde inceleme yaparken, otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 28 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 28.07.2020 09:14:31
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
936 okunma
Google News

Kayseri'de otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre Memduh Murat O.'nun sürücüsü olduğu 38 GM 068 plakalı otomobil ile Mehmet Güvenilir'in kullandığı motosiklet, Kayseri - Sivas karayolunun 8. kilometresinde çarpıştı.

 

MOTOSİKLETTEKİ İKİ KİŞİ YOLA SAVRULDU

 

Kazanın ardından motosiklet parçalanırken, motosikletteki Mehmet Güvenilir ile Saadet Kursak Özgönül yola savruldu. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

 

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Güvenilir ile Özgönül'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ve jandarma kaza yerinde inceleme yaparken, otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı. İncelemelerin ardından hayatını kaybedenlerin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.