Galatasaray’ın rakibi belli oldu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile eşleşti.

Yayın: 16 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 16.06.2021 14:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
768 okunma
Google News

Spor Toto Süper Ligi Beşiktaşın ardında averajla ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, ülkemizi Şampiyonlar Liginde temsil etmek için ön eleme oynayacak.

Devler Ligine 2. ön eleme turundan itibaren katılacak olan Galatasarayın rakibi bugün yapılan kura çekimi sonrası belli oldu. 

İsviçrenin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile eşleşti.

Galatasaray, ilk maçına 20 veya 21 Temmuzda deplasmanda, rövanşına ise 27 veya 28 Temmuzda Türk Telekom Stadında çıkacak.

Galatasarayın Şampiyonlar Liginde gruplara kalabilmesi için 2. ve 3. ön elemenin yanı sıra play-off turunu geçmesi gerekecek. Sarı-kırmızılılar, PSV Eindhovenı geçmesi halinde Avrupa arenasındaki turnuvalardan birine grup aşamasından katılmayı garantileyecek.

Sarı-kırmızılılar, Hollanda temsilcisi karşısında 2. ön eleme turunu geçememesi halinde bu kez Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan yoluna devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.