Galatasaray'dan Ozan Tufan'a, sosyal medyayı sallayan gönderme!

Derbi maçta Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Galatasaray, sosyal medya hesabı üzerinden, mücadele sonunda Ozan Tufan'ın yaptığı açıklamalara gönderme yapan bir paylaşımda bulundu.

Yayın: 24 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2020 14:25:52
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1435 okunma
Google News

Galatasaray'ın 20 yıl aradan sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın ardından sarı-kırmızılı kulübün resmi Twitter hesabından Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'a gönderme yapıldı.

 

"BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?" GÖNDERMESİ

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Ozan Tufan, hakem Halil Umut Meler'e tepki göstererek bir kaç kez, "Böyle bir şey olabilir mi?" ifadesini kullanmıştı.

 

Sarı-kırmızılı kulübün resmi Twitter hesabı da Ozan Tufan'ın bu sözlerini tweette yer vererek Onyekuru, Donk ve Falcao'nun attığı gollerden sonraki sevincini paylaştı ve "Böyle bir şey olabilir mi?" şeklinde bir soru yönelterek bir anket paylaştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.