Forvetler attığı gol kadar değerlendiriliyor

Bursaspor’un genç yıldızı Berat Altındiş, yeni transferlerden de bir şeyler öğreneceklerini söylerken, atabildiği kadar gol atmak istediğini söyleyip, “ Forvetler attığı gol kadar değerlendiriliyor” dedi.

Yayın: 26 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.07.2021 16:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
528 okunma
Google News

Bolu’nun Gerede ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’un gelecek vaat eden Berat Altındiş, bursainternetgazetesinin sorularını yanıtlarken, kampın çok iyi ilerlediğini dile getirdi.

Yarın saat 18.00’de TFF 1’nci Lig ekiplerinden Samsunspor’la karşılaşacaklarını hatırlatan Altındiş, “Kamp güzel gidiyor. İyi çalışıyoruz. Bu sezon da en büyük hedefimiz şampiyonluk olacak. Ait olduğumuz lige çıkmak istiyoruz. Tahta açıldıktan sonra transferlerin de gelmesiyle birlikte hedefimize doğru ilerleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Bolu’nun Afyon kampına göre daha tempolu olduğunu açıklayan genç golcü, “Daha farklı çalışıyoruz. Tempoyu yavaş yavaş artırıyoruz. Forvetler attığı gol kadar değerlendiriliyor. Forvetlerden gol atmaları bekleniyor. Sürekli oyun içinde olmak da önemli. Daha diri olmak gerekiyor. Bursaspor’da atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Sürekli oynamak istiyorum. İlerde Avrupa’da oynamak istiyorum” diye konuştu.

 

Transfer tahtasının açılmasıyla beraber olası yeni isimlerin kadroya katılmasıyla oluşacak rekabet hakkında da açıklama yapan Berat Altındiş, “ İyi oyuncuların geleceğini düşünüyorum. Rekabet her zaman iyidir. Transferlerden gelecek olanlardan da bir şeyler öğreneceğiz.   Aramızda iyi bir iletişim kurmak istiyoruz. Okan (Yılmaz) Hoca ile çok ilgileniyordu. Onu örnek alıyorum. Şehir takımları çok arttı. Bir takım fazla olacak. Zorlu bir yıl bizi bekliyor ama biz Süper Lig’e çıkacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.