FETÖ'cü Enes Kanter'e Cuma namazı sonrası tepki

ABD'nin Boston kentinde Cuma namazı için camiye giden FETÖ'cü Enes Kanter'e Türk vatandaşlar sert tepki gösterdi. "Babanın camisine gitseydin" diyen bir Türk vatandaşı "Hainlik yüzüne yansımış" şeklinde sert çıkıştı.

Yayın: 05 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2019 11:51:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1407 okunma
Google News

FETÖ firarisi basketbolcu Enes Kanter'e ABD'nin Boston kentindeki bir camiye Cuma namazı için giderken, Türk vatandaşları tarafından tepki gösterildi. Kanter'i namaz çıkışı sıkıştıran bir Türk vatandaşı o anları cep telefonu kamerasına kaydedip "Babanın camisine gitseydin, hainlik yüzüne yansımış" ifadelerini kullandı.

 

"HAİNLİK YÜZÜNE YANSIMIŞ, VATANSIZ"

 

FETÖ firarisi Enes Kanter'i Cuma namazında gören Türk vatandaşları tepkisiz kalmadı. Enes Kanter'e sinirlenen bir Türk vatandaşı, o anları cep telefonu kamerasına kaydetti. Kanter'e sert çıkışan kişi, "Babanın camisine gitseydin, hainlik yüzüne yansımış, hain olmadan da yaşanabiliyor burada. Selam ver belki baban görür, vatansız" dedi.

 

FETÖ ELABAŞINA 'BABAM' DEMİŞTİ

 

FETÖ elebaşına "babam" diyerek soyadını "Gülen" yapan Enes Kanter'e Amerika'da tepkiler bitmek bilmiyor. Her defasında Türk vatandaşlarının tepkisini çeken Enes Kanter, küstah paylaşımlarına da devam ediyor. FETÖ'cü Kanter son olarak FETÖ elebaşı Gülen ile olan fotoğrafını "Bir derdim var, bin dermana değişmem." notuyla paylaşmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.