FETÖ'cü Arif Erdem, aylar sonra ortaya çıktı! Lüks araç detayı

FETÖ firarisi Arif Erdem, ABD'nin Virginia Eyaleti'nde bir restorandan çıkarken lüks aracıyla görüntülendi.

Gündem Yayın: 24 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.01.2020 09:37:49
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1158 okunma
Google News

FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Arif Erdem ABD'nin Virginia Eyaleti'nde bir restorandan lüks aracıyla çıkarken görüntülendi. TRT Haber'de yer alan habere göre Arif Erdem'in FETÖ elebaşıyla sürekli irtibat halinde olduğu ve cep telefonundan 289 kez görüştüğü hakkındaki iddianamede yer almıştı. Silahlı terör örgütüne üye olmakla suçlanan Erdem, İpsala Sınır Kapısı'nı kullanarak Yunanistan'a kaçmış, ardından da ABD'ye yerleşmişti.

 

 

FETÖ'CÜ HAKAN ŞÜKÜR İLE GÖRÜŞÜYOR

 

FETÖ firarilerinden Hakan Şükür, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Arif Erdem'in Amerika'da bulunduğunu itiraf etmişti. Firari FETÖ'cü Şükür, "Galatasaray- Başakşehir maçını daha önce Başakşehir'i çalıştırmış Arif Erdem ile seyrettik." mesajını paylaşmıştı. Arif Erdem, "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan yargılanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.