Fener'e gitmelisin

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Alman yıldız için Mesut Özil devreye girdi. Mesut Özil, yakın arkadaşına ''Fenerbahçe'ye gitmelisin'' önerisinde bulundu.

Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 10:04:16
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
788 okunma
Google News

Mesut Özil'den Khedira'ya: Fener'e gitmelisin Orta sahaya süper bir takviye yapmayı planlayan F.Bahçe Alman yıldız için seferber oldu... Sportif Direktör Comolli, hem Juventus hem de Khedira ile görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'in Alman yıldızı ikna etmek için Mesut Özil'i devreye soktuğu ortaya çıktı. Khedira'nın Fenerbahçe hakkında Mesut Özil'den bilgi aldığı belirlenirken, Sarı-Lacivertliler'in de Arsenalli yıldızdan bu konudaMesut'un da Khedira'ya Fenerbahçe'ye gitmesi yönünde telkinde bulunduğu belirlendi. yardım istediği ortaya çıktı.

 

Fenerbahçe'ye yıldız yağacak... Kanarya, Eljif Elmas'ın satılmasının ardından transferleri bitirmek için düğmeye basıyor. Kasasına 16 milyon Euro'yu koyan Fenerbahçe, Kolarov (Fotoğrafta), Luiz Gustaovo, Kjaer, Ndiaye, Mangala ve Fejsa'dan üçünü bu hafta açıklamayı planlıyor. 

 

Schürrle Kartal'a... Dortmund ile anlaşan Beşiktaş, Alman yılzıdı bitirmek üzere. Geçen sezon Fulham'da kiralık forma giyen, Dortmund'un Amerika kampına götürmediği 28 yaşındaki oyuncu 2.5 milyon Euro'luk ücretinde indirim yaparsa 3 yıllık imzayı atacak. 

 

Falcao: Teklif aldım... Galatasaray'ın peşinde olduğu Monaco'nun golcüsü Falcao, Kolombiya basınına "Bazı teklifler aldım. Profesyonelce bir karar vermem gerekiyor" dedi. Bu arada İtalyan La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın Falcao'ya 5 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdiğini yazdı. 

 

Fenerbahçe'den Benteke operasyonu Ersun Yanal'ın çok istediği Belçikalı yıldız için girişimler başlıyor. Benteke'yi transfer etmek kolay değil ancak Damien Cololli, İngiltere'deki bağlantılarını kullanarak bombayı patlatmak için elinden geleni yapacak. 

 

Sürpriz takas... Napoli, Eljif Elmas transferine karşılık iki oyuncusunu Fenerbahçe'ye vermek istiyor. Başkan Aurelio De Laurentiis transfer için "Sabırlı olun ilginç şeyler olabilir" demişti. Ortaya atılan en ilginç iddia, Napoli'nin Rumen stoperi Vlad Chiriches (solda) ile Alman sol kanadı Amin Younes'i Eljif'e karşı transferde kullanmak istediği oldu.

 

Bu hafta gidecek... Galatasaray ve Al Nassr büyük oranda anlaştı. Mbaye Diagne'nin Al Nassr'a transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir sarı-kırmızılı takımdan Diagne'yi isteyen Al Nassr görüşmeleri hızlandırdı. Arabistan basını, Al Nassr ile Galatasaray arasında yapılan görüşmelerin ardından tarafların 14 milyon Euro'ya uzlaştığını ve artık son detayların konuşulduğunu yazdı.

 

Boateng bombası... Galatasaray, Ganalı golcüye de kancayı taktı. Radamel Falcao için temaslarını sürdüren Cim Bom, B plarını olarak Kevin Prince Boateng'i yakın markaja aldı. Sassuolo forması giyen Ganalı yıldızın kiralanması için İtalyan uklübü ile yapılan ilk görüşme olumlu geçti. 

 

Diego Costa'ya yakın takip... Taraftarı ayağa kaldıracak bir yıldız isteyen Fenerbahçe'de, Diego Costa da halen listede. Ancak İspanyol forvet için Atletico Madrid'in forvet hamlesi bekleniyor. Joao Felix ve Alvaro Morata'ya sahip Kırmızı-Beyazlılar'da Nikola Kalinic'in durumu da belirsiz. 

 

Kartal'da Sambacı harekatı... Beşiktaş'ta yeni sezonda yönetim sol stoperin dışında orta saha takviyesi de yapmayı planlıyor. Hannover'in, Beşiktaş'ın listesinde olan Walace için 5-6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.