Fahrettin Altun’dan yıl dönümü mesajı

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, 3'ncü yılını kutlayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı için mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.07.2021 16:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1281 okunma
Google News

Geride bıraktığımız Kurban Bayramının peşinden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın kuruluşunun 3'üncü yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildiren Prof. Dr. Fahrettin Altun ayrıca Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin "aziz bir kitap gibi" yeniden açılışının birinci seneidevriyesi olmasının, sevinç ve heyecanlarını katladığını aktardı.

Başkanlık olarak ilk günden bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde bütün imkanlarıyla iletişim seferberliği yürüttüklerini açıklayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, "Milli çıkarlarımız doğrultusunda oluşturduğumuz ve uyguladığımız kamusal iletişim stratejisiyle, ulusal ve uluslararası boyutta ülkemizin saygınlığını koruyup, yükseltecek faaliyetler gerçekleştiriyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.