Eski sevgili hakkında olay itiraf! Tacize uğradım

Justin Bieber ile 7 yıllık çalkantılı ilişkisi hakkında ilk kez konuşan Selena Gomez, birliktelikleri boyunca duygusal tacize uğradığını belirtti ve "Çok zor bir ilişkiydi ve bittiği için mutluyum" dedi.

Yaşam Yayın: 28 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 28.01.2020 17:21:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
927 okunma
Google News

Yıllarca flört eden dünyaca ünlü 2 isim Selena Gomez ve Justin Bieber! İkili bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde çeşitli olaylar yaşadı. Yıllarca süren süreçte evlilik hazırlıklarıyla ilgili detaylar konuşulurken ikili yollarını kesin olarak ayırdı.
 

27 yaşındaki Selena, NPR Radyosu'na verdiği röportajda ilk kez samimi itiraflarda bulundu. "İlişkim süresince bir çeşit tacize uğradığımı hissettim" diyen Gomez, programcının "Duygusal taciz mi" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.


Gomez, "Bir yetişkin olarak bunu anlamanın bir yolunu bulmak zorundaydım. Hayatımın geri kalanında bunu konuşmak istemedim. Hayatımın kendimi en güçlü hissettiğim döneminde olduğumu söyleyebilmekten dolayı gurur duyuyorum" dedi.
 

Gomez'in bir diğer açıklaması ise kendi yazdığı Lose You To Love Me şarkısı hakkında oldu. Bieber ile bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü dönemde yazdığını doğruladı. "O şarkımla gurur duyuyorum" diyen Gomez, "İlişkide saygı dolu bir ayrılık yaşamadığımı hissettim.
 

Bunun için bir şeyler söylemeliydim. O, nefret dolu bir şarkı değil. Bazı güzel şeyler yaşadım. Bunu asla inkar edemezdim" şeklinde konuştu. Gomez ayrıca Bieber ile ilişkisi hakkında, "Çok zordu ve bittiği için mutluyum" ifadesini kullandı.6
Gomez ayrıca Bieber ile ilişkisi hakkında, "Çok zordu ve bittiği için mutluyum" ifadesini kullandı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.