Eski karısını herkesin gözü önünde defalarca bıçakladı! İşte dehşet anları

Rusya'da, ayrıldığı eşini takip eden saldırgan, talihsiz kadını alışveriş sırasında 12 kez bıçakladı. Genç kadın, boynuna ve sırtına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

Dünya Yayın: 05 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 05.09.2020 11:32:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1600 okunma
Google News

 

Rusya'da, ayrıldığı eşini takip eden saldırgan, eski eşini markette 12 kez bıçakladı. Kadın bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

 

Rusya'ya bağlı Tataristan'ın Zainsk şehrinde yaşanan koca dehşetinin görüntüleri akıllara durgunluk verdi. Ayrılığı kabullenemeyen eksi eş, geçtiğimiz yıl ayrılan karısını tehdit etti. Daha sonra eski karısını takip eden saldırgan eş, eski eşinin markete girmesinin ardından içeriye girdi. Bir kasiyer ve 3 müşterinin bulunduğu markete giren saldırgan koca, dehşet saçtı. Zanlı cebindeki bıçağı çıkararak eski karısını karnından defalarca bıçakladı.

 

BOYNUNA VE SIRTINA BIÇAK DARBELERİ İNDİRDİ

 

Karısı direnirken marketteki müşteriler saldırgan kocayı durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bir süre sonra müşteriler de saldırıyı izlerken saldırgan koca bıçak darbelerini karısının boynuna ve sırtına indirmeye devam etti.

 

12 BIÇAK DARBESİNE KARŞI KURTULUŞ

 

Saldırgan koca karısını karnından, boynundan ve sırtından toplamda 12 kez bıçakladı. Yere dizleri üzerine çöken kadın hareketsiz kalınca saldırgan marketten kaçarak uzaklaştı. Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan talihsiz kadının durumunun iyiye gittiği açıklandı.

 

ZANLI ARANIYOR

 

Zainsk bölge savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kameraları izlenerek saldırgan kocanın Süleyman Kırgızov olduğu belirlendi. Polis ekipleri her yerde zanlıyı arıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.