Eşinden ayrıldıktan sonra sırra kadem bastı

Bursa’da geçtiğimiz Ekim ayında eşinden ayrılarak kayıplara karışan 25 yaşındaki Özsoy Demir’in ailesi genç adamın hayatından şüphe ediyor.

Yayın: 15 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 15.05.2021 12:31:25
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1085 okunma
Google News

İddiaya göre, Osmangazi ilçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ikametinden 16 ADJ 362 plakalı otomobiliyle ayrılan 25 yaşındaki minibüs şoförü Özsoy Demir’den haber alamayan ailesi hayatından endişe duyuyor.

 

 


Evden ayrılmadan önce son olarak dayısı ile görüşen Demir'in ekim ayında eşinden boşandığı öğrenildi. Herhangi bir probleminin ya da sorununun olmadığını aktaran ailesi, minibüs şoförlüğü yapan genç adamın bulunması için yardım bekliyor. Polis ve jandarma ekiplerine kayıp başvurusu yaptıklarını aktaran aile mutlu bir haber beklerken diğer yandan da kendi çabalarıyla çocuklarını aramaya devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.