'Erken seçim' iddialarına AK Parti'den yanıt geldi

Kimi çevrelerce konuşulmaya başlanan erken seçim iddialarına yanıt veren AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, "Şu anda gündemimiz koronavirüs. Erken seçim gündemimizde yok. Muhalefet, istikrarı gölgelemek adına gündem yaratıyor" dedi.

Siyaset Yayın: 01 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 01.05.2020 15:47:39
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1480 okunma
Google News

Muhalefet partilerinin dile getirdiği "Erken seçim-Baskın seçim" iddialarına iktidar partisinden cevap geldi.

 

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, erken seçim iddialarını yalanladı. Bostancı, "Şu anda gündem koronavirüs. Muhalefet, gündemde yer olmayınca kendilerine gündem yaratmaya çalışıyor. Her an seçim olacakmış gibi kendi tabanını diri tutmak, seçim atmosferinin de ülkedeki istikrarı gölgeleyeceği anlayışı üzerinden seçimi gündemde tutmak istiyor" dedi.

 

"MUHALEFET, TABANINI DİRİ TUTMAK İSTER"

 

Halkın buna itibar etmeyeceğini söyleyen Bostancı, "Uzun yıllardan beri siyaseti gözlüyorum. Muhalefet, her an seçim olacakmış gibi kendi tabanını diri tutmak ve seçim atmosferinin ülkedeki istikrarı gölgeleyeceği anlayışı üzerinden seçimi gündemde tutmak ister" şeklinde konuştu.

 

Muhalefetin bunu içgüdüsel şekilde yaptığını dile getiren Bostancı, sözlerini şu şekilde noktaladı: Geçmişte de bu böyleydi. Bu konuyu Türkiye'deki muhalefetin refleksi olarak görüyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.