'Erkek arkadaşımla karantinaya girmek isterdim'

Dünya koronavirüsle mücadele ederken Kanadalı tenisçi Eugenie Bouchard sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. "Bir erkek arkadaşımla karantinaya girseydim daha eğlenceli olurdu" diyen genç tenisçiye binlerce mesaj yağdı. Bouchard, bu olanların ardından paylaşımını sildi.

Dünya Yayın: 23 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2020 14:02:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1027 okunma
Google News

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem olan Eugenie Bouchard, corona virüsü salgını sırasında yaptığı paylaşımla da dikkatleri çekiyor.

 

Binlerce can kaybının yaşandığı koronavirüs tedbirleri kapsamında 'evde kal' uyarılarına kulak veren 26 yaşındaki tenisçi, izole yaşam sırasında Twitter'dan paylaştığı bir mesaj ile yine gündem olmayı başardı.

 

Bouchard Twitter'dan "Şikayet ettiğimden değil ancak bir erkek arkadaşımla karantinaya girseydim daha eğlenceli olurdu gibi hissediyorum" şeklinde bir paylaşım yaptı.

 

Bu paylaşımın ardından binlerce mesaj aldığını söyleyen güzel tenisçi, dünya Twitter gündeminde 5. sıraya kadar yükseldi.

 

Sonrasında bir tweet daha atan 26 yaşındaki raket; "Menajerim benimle çıkmak için özgeçmiş gönderdiğinizi söyledi. Artık durmalısınız" dedi.

 

Kanadalı tenisçi bunların ardından attığı ilk tweeti sildi. Eugenie Bouchard, daha önce de Twitter'dan bir takipçisiyle girdiği iddiayı kaybetmiş ve takipçisiyle akşam yemeğine çıkmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.