Erdoğan, Trump'la biraraya geldi! 'Oldukça iyi bir iş çıkarıyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Trump ile bir araya geldi. Trump, Türkiye için "Oldukça iyi bir iş çıkarıyor" ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 15:07:15
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1582 okunma
Google News

Erdoğan ve Trump, NATO Liderler Zirvesi ana oturumun ardından, bir araya geldi.

 


 

Zirvenin yapıldığı The Grove Otel'de basına kapalı gerçekleşen görüşme yarım saat sürdü.

 

Trump, Türkiye için "Oldukça iyi bir iş çıkarıyor" ifadelerini kullandı. 

 

BEYAZ SARAY'DAN ERDOĞAN-TRUMP GÖRÜŞMESİ AÇIKLAMASI
 

Açıklamada, "İki lider, Türkiye'nin ittifak taahhütlerini yerine getirmesi, ticaret hacminin 100 milyar dolara çıkarılarak güçlendirilmesi, bölgesel güvenlik sınamaları ve enerji güvenliği konularını ele aldı." denildi.

 

 

TOPLU FOTOĞRAFTA DA YANYANA DURMUŞLARDI

 

Liderlerin karşılanmasının ardından çekilen toplu fotoğrafta da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump'ın yan yana poz vermesi dikkatlerden kaçmamıştı.

 

Görüşmenin ardından Twitter hesabından açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız, ABD Başkanı ile NATO Zirvesi marjında son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdi." dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.