Erdoğan, teröristbaşını soran gazeteciyi böyle susturdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin teröristbaşı ile ilgili sorusuna "Niye acele ediyorsun? Bu işlerin haberi verilir mi?" diyerek cevap verdi.

Siyaset Yayın: 30 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.10.2019 15:10:21
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
920 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, "Bazı ülkeler milli güvenliklerine tehdit olarak gördükleri teröristleri her nerede olursa olsun bulup ortadan kaldırıyorlar. Öyleyse Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu kabul ediyorlar demektir. Buna ellerini sıktıkları, övgüler dizdikleri teröristler de dahildir. İnşallah yakında bu konuda milletimize müjdelerimiz olacaktır" açıklamasını yaptı.

 

Bir gazeteci Erdoğan'ın bu sözlerini hatırlatarak, "Müjde derken Mazlum Kobani'yi mi kast ediyorsunuz?" diye sordu. Gazeteci sorusuna devam ederken Erdoğan, "Niye acele ediyorsun?" diyerek gazeteciyi susturdu.

 

"BU İŞLERİN HABERİ VERİLİR Mİ?"

 

Operasyonun gizli yürütülmesi gerektiği vurgusunu yapan Erdoğan, "Niye acele ediyorsun. Bu işlerin haberi verilir mi? Amerika haber vere vere mi geldi?" cevabını verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.