Erdoğan talimat verdi! Borlu dezenfektan üretimi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın reklamının yapılması talimatı verdiği bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlanacağını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez duyurdu.

Gündem Yayın: 25 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.03.2020 14:05:51
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1250 okunma
Google News

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlanacağını duyurdu. Bakan Dönmez, Cumhurbaşkanı'na video konferans üzerinden ürünü gösterdiğinde Erdoğan, ürünün reklamının yapılması talimatını vermişti.

 

"EN KISA SÜREDE HİZMETE SUNACAĞIZ"

 

Dönmez, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, Kovid-19 önlemleri kapsamında enerjide kesintisiz hizmet için atılan adımları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a arz ettiklerini belirtti.

 

Bakan Dönmez, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, Ar-Ge çalışmasını tamamladığımız bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlıyoruz. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.