Erdoğan'dan Bursa milletvekilinin oğluyla sürpriz paylaşım

Kızılcahamam'da partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Çavuşoğlu'nun oğlu Hasan Berk ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan "Anlaşıldı" notuyla paylaştı.

Gündem Yayın: 05 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2019 14:13:45
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1370 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakan yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun oğlu ile çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

 

PARTİLİLERLE SOHBET EDİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam Eliz Hotel'de düzenlenen AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı açılış konuşması ardından salondan çıkarken partililerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

 

"ANLAŞILDI" NOTUYLA PAYLAŞTI

 

Erdoğan, Hakan Çavuşoğlu'nun oğlu Hasan Berk ile çektirdiği fotoğrafı "Anlaşıldı" notuyla İnstagram hesabından paylaştı. Fotoğraf kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.