Erdoğan'da parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce'ye tam destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'den ayrılarak parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce hakkında "Biz bu tür şeylere yabancı değiliz. Bizim içimizden de birileri ayrıldı. Şu anda Sayın Muharrem Bey'in en tabii hakkı. Eski bir siyasetçidir. Eski bir siyasetçi olarak onun doğal hakkı" ifadesini kullandı.

Siyaset Yayın: 07 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.08.2020 15:01:29
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
816 okunma
Google News

Ayasofya'da kıldığı Cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a CHP'den ayrılarak parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce de soruldu.

 

"BU TÜR ŞEYLERE YABANCI DEĞİLİZ"

 

Parti kurmasının İnce'nin en tabii hakkı olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Biz bu tür şeylere yabancı değiliz. Bizim içimizden de birileri ayrıldı. Şu anda Sayın Muharrem Bey'in en tabii hakkı. Eski bir siyasetçidir. Eski bir siyasetçi olarak onun doğal hakkı" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.