Erdoğan, 'Conconları cenazeme sokmayın' diyen Mehmetçik'in mesajını kürsüden okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'de görev yapan Mehmetçik'in silah arkadaşıyla olan mesajlaşmasında "Şehit düşersem conconları cenazeme sokmayın" diyen Mehmetçik'in mesajını hatırlatarak muhalefete yüklendi.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.03.2020 13:18:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1134 okunma
Google News

İşte Erdoğan'ın o açıklaması;

 

''Bir şehidimiz, "Sizden ricam sakın Suriye'de ne işimiz var diyenlerden olmayın. Gittim, gördüm. Tam da olmamız gereken yerdeyiz" mesajını verirken karşımızdaki zihniyetin sefaletini tasvir ediyorum. Bir şehidimizin babası bakın ne diyor? "Soğan patates dediler, ekonomimize saldırdılar. Biz o soğanı yemeden yaşarız ama vatansız yaşayamayız" diyordu. İdlib şehitlerimizden birinin ağabeyi cenaze merasiminde "Canımız feda olsun yeter ki vatan millet sağ olsun. Ezanımız dinmesin bayrağımız inmesin. Başka bir derdimiz yok bizim" diyerek metanet gösteriyordu. Bölgede görev yapan kahramanımız, devre arkadaşına " Sen demiyor muydun? Köpek gibi yaşamaktansa aslan gibi ölmek evladır diye. Bu iş şu aşamada bitirilmezse oyun büyük. Sana vasiyetimdir olur da görüşmemiz mahşere kalırsa bizi bahane edip kaos çıkarmaya çalışan o conconları cenazeme sokarsan hakkımı helal etmem" mesajını gönderiyor.''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.