Erdoğan, bugünkü programını Telegram'dan paylaştı

WhatsApp'ın tartışmalı gizlilik kararı sonrası Telegram'a geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan dün ilk mesajını paylaşmış ve kuraklık konusunda uyarılarda bulunmuştu. Erdoğan, bugün de bir paylaşım yaparak "Ülkemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" mesajıyla günlük programını aktardı.

Gündem Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.01.2021 10:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1054 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telegram'dan bugünkü programını paylaşarak "Ülkemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesiyle ilgili tartışmalar sürerken haberleşme uygulamaları BiP ve Telegram'a katıldığı açıklanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Telegram'dan bugün de bir paylaşımda bulundu. Mesajına "Günaydın, sevgili kardeşim" ifadesiyle başlayan Erdoğan, şöyle devam etti:

 

"Bugün mesaimize AK Parti Genel Merkezimizde devam edeceğiz. Öğleden sonra saat 14.00'te MKYK, akşam saat 17.00'de MYK toplantılarımızda ülkemizin gündemindeki önemli meseleleri görüşeceğiz. Ülkemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yeni günün hepimiz için hayırlı ve huzurlu geçmesini temenni ediyor, sizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.