Erdoğan'a hediye edilen limuzini Bursalı siyasetçi satın aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 2004 yılında Hyundai firması tarafından hediye edilen iki adet lüks limuzinlerden birinin Bursa'da AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanvekili Arif Kamil Özen'in satın aldığı ortaya çıktı. Limuzinin bugünkü değerinin 200 bin liranın üzerinde olduğu belirtiliyor.

Yayın: 16 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.04.2020 21:50:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1060 okunma
Google News

Mustafakemalpaşa AK Parti İlçe Başkanvekili Özen, Emine Erdoğan'ın hizmetine tahsis edilen Limuzini 2015 yılında kendisinin de dahil olduğu ve 11 kişinin katıldığı Açık Teklif Usulü ihalede 41 bin 500 TL vererek satın aldığını söyledi.

 

Bugün otomobile 230 bin TL verdiklerini dile getiren Özen, "Satıp satmama konusunda tereddütlerim var. Çünkü benim için limuzinin manevi değeri var" dedi.

 

 

"ÖZEL GÜNLERİMDE KULLANIYORUM"

 

Lüks limuzini yattırım maksatlı almadığının altını çizen Özen, sözlerine şöyle devam etti; "Otomobilin geçmişini bildiğim için aldım. Şuan da özel günlerimde ve bürokratik işlerimiz de kullanıyorum. Tabi şartlar ne getirir ne götürür onu da bilemiyorum. Red edemeyeceğimiz bir teklif de gelebilir. Şuan için açıkçası kafam karışık"

 

 

"ARACA YENİDEN PROJE ÇİZDİRDİM"

 

Aracın masraflı olduğunu dile getiren Özen şu ifadeleri kullandı:

 

Limuzini fatura bedeli üzerinden 41 bin 500 TL'ye aldım. Tabi bununla alakalı otomobile yeni proje çizdirdik. Araç 4 kişilik ve Türkiye'de tek.

 

Araç bandrolleri, KDV'si, harçları ile birlikte bana 60 bin TL'ye mal oldu. Yıllık 4 bin 800 TL MTV ödedim. Bugün yaş haddinden bu oran düştü.

 

Aracın motor hacmi 4500, beygir gücü ise 302. Kısacası bu aracı aldıysanız masrafını da göze alıyorsunuz" (Sözcü)

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.