Erdoğan'a, Bahçeli'nin Akşener'e yaptığı 'Evine dön' çağrısı soruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener'e yaptığı "Evine dön" çağrısını "Makul çizgide bir davet" diyerek değerlendirdi.

Gündem Yayın: 07 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.08.2020 14:46:32
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
752 okunma
Google News

Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılmasının ardından kılınan 3. cuma namazında Cumhurbaşkanı Erdoğan da camide saf tuttu. Namaz çıkışı açıklama yapan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Evine dön" diyerek yaptığı çağrı hakkında"Olabilecek, en makul çizgide bir davettir. Birlik, beraberliğin tesisine yönelik bir adım olabilir" ifadelerini kullandı.

 

"HDP'YLE BİRLİKTE OLMAK İYİ PARTİ'YE HİÇ UYGUN DÜŞMEYEBİLİR"

 

Cumhurbaşkanı, Bahçeli'nin Ankara gündemini hareketlendiren çıkışı hakkında şunları söyledi "Bahçeli'nin daveti yadırgadığım bir davet değildir. Olabilecek, en makul çizgide bir davettir. Birlik, beraberliğin tesisine yönelik bir adım olabilir. Dağınıklıkta bir şey yok. HDP'yle terör örgütleriyle birlikte olmak milli ve yerli olarak düşündüğümüz İYİ Parti'ye hiç uygun düşmeyebilir. Ve ülke genelinde de bir bütünleşmenin gereği önemlidir diye düşünüyorum"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.