Eniştesinden çocuk yapan baldız skandalı! Tepki yağdı

Zalim İstanbul'un son bölümünde dizideki karakter Ceren'in, ablasının eşi Cenk'ten çocuk yapması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Kullanıcılar dizinin senaristini ve yapımcılarını çarpık ilişkiyi normalleştirdikleri gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tuttular.

Yaşam Yayın: 25 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.03.2020 15:10:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1159 okunma
Google News

Kanal D'nin iddialı dizileri arasında olan Zalim İstanbul pazartesi günü 36. son bölümü ile ekrana geldi. Özellikle son bölümleriyle izleyiciden sık sık eleştiri alan dizinin dün akşamki bölümü ise pes dedirtti.
 

3 çocuklu Seher'in hikayesi olarak başlayan dizi ilk bölümlerine aile dizisi olarak başlasa da ilerleyen bölümlerde işler karışmaya ve aile içinde yasak aşklar yaşanmaya başladı.


Durum öyle bir hal aldı ki dizide eniştesinden çocuk yapan baldız konusu bile işlenmeye başlandı.


Dizinin senaryosunun iki kız kardeşin birbirlerinin eşlerine olan yasak aşkın üzerine kurulması ve ortada babası gizlenen bir bebeğin olması izleyiciyi iyice rahatsız etmeye başladı.
 

Dizinin dün akşamki bölümünde ise işler çığırından çıktı. Ceren'in ablasının eşi Cenk'ten çocuk yapması ve tüm gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra tek suçlu olarak Ceren'in gösterilmesi. Cenk'in kahraman gibi aklanarak gösterilmesi özellikle kadın seyirciyi isyan ettirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.