Engelli uyuşturucu zanlısı adliyeye böyle sevk edildi

Bursa'da bir ihbarı değerlendire ekipler uyuşturucu satışı yaptığını belirlediği 6 şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında engelli bir şahsın bulunması dikkat çekti.

Yayın: 29 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 29.06.2020 13:16:57
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
826 okunma
Google News

 

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik 3 aylık bir çalışmanın neticesinde planlı bir operasyon başlattı.

 

Uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 6 şahıs gözaltına alındı. Şahısların ikamet, üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 110 gram metamfetamin, paketlenmiş bir miktar kannabinoid, 1 adet cam düzenek, ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi. Şahıslardan birinin engelli olduğu yürümekte zorluk çektiği görüldü.

 

Yapılan operasyonda gözaltına alınan M.Ö., S.B., Ö.K., M.B., E.T. ve A.İ.M. uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlamak suçundan adli makamlara sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.