Engelli bakım merkezindeki şiddet görüntülerine 3 gözaltı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İzmir'de bir engelli bakım merkezine ait olduğu anlaşılan şiddet görüntülerine ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu bakım merkezi ve 3 çalışanı hakkında inceleme başlatıldığını aktarmıştı. Hakkında inceleme başlatılan 3 çalışan gözaltına alındı.

Yayın: 24 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.02.2021 12:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
799 okunma
Google News

İzmir'de özel bir engelli bakım merkezine ait olduğu belirlenen şiddet görüntüleri hakkında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

 

"TİTİZLİKLE TAKİP EDİLECEKTİR"

 

Yapılan açıklamada, "Bakım ihtiyacı olan engellilerimizi örseleyecek, zarar verecek bu davranışın en ağır cezayı alması için süreç Bakanlığımız tarafından titizlikle takip edilecektir" denildi.

 

Açıklamanın hemen akabinde harekete geçen bakanlık, merkezde çalışan 3 kişi hakkında inceleme başlattı. Hakkında inceleme başlatılan 3 kişi gözaltına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.