Emniyet’ten ‘Sahil Rüzgarı’ operasyonu: 171 kişiye yakalama kararı!

Cumhuriyet Başsavcılıklarının Talimatı Doğrultusunda Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı, 8 ilde eş zamanlı “Sahil Rüzgarı” operasyonu başlattı. 171 hedef şahsa yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 21 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 21.05.2021 10:00:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1607 okunma
Google News

Emniyet Genel Müdürlüğü, turizm sezonu öncesi yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği sahil şeridi illeri de kapsayacak şekilde 8 ilde "Sahil Rüzgarı" kod adlı operasyon başlatıldığını açıkladı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde, Ege ve Akdeniz Bölgesinde faaliyet gösterdiği belirlenen mafya tipi organize suç örgütlerine yönelik 8 ilde Sahil Rüzgarı operasyonu düzenledi. 171 hedef şahsa yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; 8 ilde yaklaşık 8 ay süren çalışmalar neticesinde Antalyada 32, Aydında 15, Balıkesirde 25, İzmirde 30, Mersinde 19, Muğlada 19, İstanbulda 13 ve Adanada 18 şüpheli şahsa yönelik olmak üzere; yerel olarak organize suç örgütü faaliyetlerinde bulunan (yağma, tehdit, tefecilik, silahla yaralama vb), suç örgütlerine silah temini gerçekleştirdikleri tespit edilen toplam 171 hedef şahsa yönelik 21.05.2021 tarihinde eş zamanlı planlı operasyonlar yapıldığı duyuruldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.