Emniyet müdürlüğüne bıçaklı saldırı! 4 polis öldürüldü

Fransa'nın başkenti Paris'te Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen bıçaklı saldırıda 4 polis hayatını kaybetti. Emniyet personeli olduğu belirtilen saldırgan ölü ele geçirildi.

Dünya Yayın: 03 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 03.10.2019 16:40:11
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
933 okunma
Google News

Fransa'da Paris Polis Merkezi'ne giren bıçaklı bir kişi polis memurlarına saldırdı. France 24 televizyonu, 4 polisin hayatını kaybettiği olayda saldırganın vurularak öldürüldüğünü duyurdu.

 

4 POLİS HAYATINI KAYBETTİ

 

Olay, başkent Paris'teki polis merkezinde yerel saat ile 13.00 civarı meydana geldi. Le Figaro gazetesinde yer alan habere göre, bıçaklı bir saldırgan polis merkezine giderek, polis memurlarına saldırıda bulundu. Saldırıda 4 polis memuru hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırganın ise polis tarafından vurularak, öldürüldüğü belirtildi. Ayrıca, haberde, saldırganın da bir polis memuru olduğu bilgisine yer verildi.

 

SALDIRGANIN POLİS OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

 

Kimliği henüz açıklanmayan saldırganın emniyet istihbarat bölümünde memur olarak çalıştığı belirtiliyor, saldırıyı neden gerçekleştirdiği ise bilinmiyor.

 

İÇİŞLERİ BAKANI TÜRKİYE ZİYARETİNİ ERTELEDİ

 

Ayrıca, Türkiye'ye ziyareti için Fransa'dan ayrılmak üzere olan Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner'in ziyaretini erteleyerek, olay yerine gittiği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.