Emine Bulut videosu dehşete düşürmüştü kocasının ifadesi ortaya çıktı

KIRIKKALE'de Emine Bulut eski eşi tarafından boğazından bıçaklandı, genç kadın son anlarında ölmek istemiyorum derken kızı 'anne ölme' diye yalvardı. Katil eski eş Fedai Baran ise cinayet anı sonrası 'layığını buldun' diye bağırıyordu.

Gündem Yayın: 24 Ağustos 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 24.08.2019 10:46:48
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1695 okunma
Google News

Kırıkkale Merkez Menderes Caddesi'ndeki bir kafede meydana gelen olayda, Fedai B., 4 yıl önce boşandığı Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile bir araya geldi. Fedai B. ile Emine Bulut arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşünce Fedai B., bıçağıyla Emine Bulut'u, kızının gözü önünde yaraladı.

 

 

Emine Bulut doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti
Emine Bulut kanlar içinde yere yığılırken, Fedai B. olay yerinden kaçtı. F.B.B. ise olayın etkisiyle şoka girdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Emine Bulut'u yaptıkları ilk müdahalenin ardından şıka giren kızı F.B.B. il birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Emine Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

 

Cinayet zanlısı eski eş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

 

Çalışma başlatan polis ekipleri, kısa sürede cinayet zanlısı Fedai B.'yi, Bahşılı ilçesi girişinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Fedai B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

 

İfadesi ortaya çıktı

Öte yandan, Sulakyurt cezaevine gönderilen Fedai B.'nin emniyetteki ifadesinde, "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip, yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum."dediği öğrenildi.

 

Layığını buldun diye bağırdı

Olay anına ait ortaya çıkan görüntüler de ise hakaret edip "Layığını buldun beni katilettin" diye bağırdığı görülüyor. Baran'ın cinayetin ardından bindiği taksicinin sorusu üzerine 'Hayvan kestim' dediği öğrenildi.

 

 

Takside hayvan kestim

Baran'ın Emine Bulut'u boğazından ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü dükkandan çıktıktan sonra "Bu k.hpeyi ben öldürdüm" dediği öğrenildi.250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen Baran'ın, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine ise "Hayvan kestim" cevabını verdiği bildirildi.bir hal içinde taksiden inen Fedai Baran'ın 8 lira tutan ücret için 10 lira verip para üstünü aldığı, ardından bir tekel bayisine uğrayarak 2 bira aldığı belirtildi.

 

 

Emine Bulut'un son görüntüleri
Türkiye'ye ayağa kaldıran görüntüler Kırıkkale'de çekildi. Emine Bulut, eski eşi tarafından boğazından bıçaklandı. Kızı 'anne ne olur ölmü' diye ağlarken, annesi 'Ben ölmek istemiyorum' diyor. Görüntüler izleyen herkesin yüreğini sarsıyor. 

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yazılı açıklama yaptı ve şöyle denildi:

"18 Ağustos 2019 tarihinde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan cinayetin ardından Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur.  Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir. 

 

Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın yaşandığı andan itibaren ekiplerimizce 7/24 takip edilmektedir. Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır. Davaya soruşturma ve kovuşturma aşamasında müdahil olunması için dilekçe verilmiş olup, konu ile ilgili iki Hukuk Müşaviri görevlendirilmiştir."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.