'Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı hayırlı olsun'

BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, bölge halkı olarak yıllardır beklediğimiz Emek- Şehir Hastanesi Metro Hattı’nın yapılmasına başlatılmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

Yayın: 07 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.04.2021 16:47:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1359 okunma
Google News

Konu ile alakalı olarak yazılı açıklama yapan BBP Nilüfer ilçe Başkanı Mustafa aydın; Geçit, Balat, Ahmet Yesevi, Nilüfer köy ve hatta Bademli’de yaşayan insanlarımızın yararlanacağı hafif raylı sistemin devreye girmesi için yıllardır çaba sarf ettiklerini ifade eden Aydın, yoğun bir nüfusa sahip olmasına rağmen maalesef bu zamana kadar bölge insanına ikinci vatandaş muamelesi yapılmıştır. Bu bölge için hayati öneme sahip ve ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak bir projenin gecikmesi veya uygulanmamasını, yöneticilerin bölge insanlarımıza yeterince önem vermemesine bağlıyoruz iddiasında bulundu.

 

Şehir hastanesi kurtarıcı oldu!

 Emek- Şehir Hastanesi Metro Hattı’nın temeli atılmasında büyük rol oynayan açıkçası Şehir Hastanesi olmuştur. Şehir Hastanesi olmasaydı böyle bir girişimde bulunulmayacaktı diyen Başkan Aydın, geçte olsa temel atılması memnuniyetle karşılıyoruz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

 

İstasyonlarda birine “Ahmet Yesevi” ismi verilsin

 6 kilometrelik metro hattında 4 istasyon olacak şekilde faaliyet verecek olan Metro hattındaki istasyon isimlerinin, Geçit İstasyonu, Cami İstasyonu, YHT İstasyonu ve Şehir Hastanesi İstasyonu olarak adlandırılmıştır diyen BBP li Aydın, istasyonlardan birine “Ahmet Yesevi İstasyonu” isminin verilmesini talep ettiklerini, hem metronun zamanında ve isim konusunda konunu takipçisi olacaklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.