Eliz Sakuçoğlu arabada aşka geldi!

Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, önceki akşam etrafındaki kimseye aldırış etmeden sevgilisi Semih Ergün ile arabada öpüştü. Flaşların patlamasıyla kısa süreli şaşkınlık yaşayan Sakuçoğlu, "İyi yakaladınız" dedi.

Yaşam Yayın: 28 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 28.01.2020 15:10:18
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1701 okunma
Google News

Bir süredir aşk yaşayan Stilist Eliz Sakuçoğlu ve DJ Semih Ergün, önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülendi. Arabada birbirini öpücüklere boğan çift, flaşların patlamasıyla şaşkına döndü.

 

 

ETRAFTAKİLERE ALDIRIŞ ETMEDİLER

 

Sevgilisini yaklaşık 10 dakika arabada bekleyen Sakuçoğlu, bu sırada sık sık telefonu ile Semih Ergün'ü aradı. Koşar adımlarla araca binen Semih Ergün, Eliz Sakuçoğlu'nu adeta öpücüklere boğdu. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarını fark edemeyen ikili, flaşların patlamasıyla afalladı. Gazetecileri fark eden ikili, "İyi yakaladınız, kolay gelsin" diyerek muhabirlerin yanından uzaklaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.