Elazığ'a gönderilen yardım paketinin içinden çıkan not, okuyanları duygulandırdı

Elazığ'da meydana 6.8'lik depremin ardından tüm Türkiye'den Elazığ'a ve çevre bölgeye yardım yağdı. Yetkililer deprem sonucu ölü ve yaralıların olduğu bilgisini paylaşırken, Elazığ'a Ordu'dan gönderilen bir yardım paketinden çıkan not, okuyanları duygulandırdı.

Yayın: 25 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.01.2020 11:07:08
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1031 okunma
Google News

Elazığ'da meydana gelen ve şiddeti 6.8 olarak ölçülen deprem, çok sayıda vatandaşımızı canından etti. Tüm Türkiye, kaybedilen canlara ağlarken depremzedelere yardım yağdı. Ordu Büyükşehir Belediye aracılığıyla Elazığ'a gönderilen bir yardım kutusundan çıkan not ise okuyanları duygulandırdı.

 

"UMARIM KAYBOLMAZ VE OKURSUNUZ"

 

Notta şu ifadeler yer aldı:

 

 

"Elazığ'daki depreme çok üzüldük. Bizleri sarsıntısı bile çok korkuttu siz ise yıkımı yaşamışsınız. Canınız yanarsa canımız yanar. Keşke orada olup size kendi ellerimizle yardım edebilsek. O zaman belki içimiz daha rahat ederdi. Ama havalar soğuk diye hem battaniye koyduk hem de kardeşliğimizle içiniz ısınsın diye size bunu yazmak istedim. Umarım kaybolmaz ve okursunuz. Bizi yanınızda hissedin. Allah sizi çok korusun. Ordu'dan sizler için dua ediyoruz."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.