Ekrem İmamoğlu Bursa'da üretilen aracı test etti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs yoğunluğunu azaltmak için, yüksek kapasiteli yeni nesil yerli metrobüsü test etti. İmamoğlu'nun incelediği metrobüs Bursa'da Akia firması tarafında üretiliyor.

Gündem Yayın: 19 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 19.11.2019 09:59:11
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1385 okunma
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Metrobüs yoğunluğunu azaltmak için, yüksek kapasiteli yeni nesil yerli metrobüsü test ediyoruz" denildi.

 

 

Twitter'da metrobüs testine dair paylaşımda bulunan İmamoğlu, "Metrobüs yoğunluğunu azaltmak için, yüksek kapasiteli yeni nesil yerli metrobüsü test ediyoruz." açıklamasında bulundu.

 

İmamoğlu'nun yaptığı açıklama şu şekilde:

 

"Avantajlarıyla tasarlanmış bir metrobüs aracını deniyoruz. Alımını düşündüğümüz metrobüs aracı kapasitesi yüksek. Bazı duraklarda her iki yönlü iniş biniş sağlayabilen.

 

 

Daha ferah araçlar. Hem birikmeleri engelleyecek hem daha çok yolcuyu daha az araçla taşıyabilecek bir süreç tanımı var. Arkadaşlarım bir aya yakındır deneme sürüşleri yapıyorlar."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.